JOUW LICHAAM ALS DE SLEUTEL

naar wat je hebt besloten dat je niet kunt veranderen!

Wat als je lichaam een ​​kompas of gids zou zijn voor de Geheimen, Mysteries en Magie van het leven?

De Access Body Class is ontworpen om een ​​dialoog op gang te brengen en een verbondenheid met jouw lichaam te creëren waarmee je van jouw lichaam kunt genieten in plaats van ertegen te vechten en het te misbruiken. Als je begint om de manier te veranderen waarop je je verhoudt tot je lichaam, begin je te veranderen hoe je je verhoudt tot alles in je leven.

Wat als het mogelijk is om alles te veranderen?
Wat weet jij over lichamen dat niemand anders weet?
Wat als het nu de tijd is om te kiezen waarvoor je hier bent gekomen?
Wat heb je besloten dat je lichaam zou moeten zijn?

Is het tijd om te erkennen dat jij en jouw lichaam uniek zijn voor de mogelijkheden van deze wereld?

DE LOCATIE

LifeJoy (op bovenverdieping)
Zuiderhavenweg 6,
4004 JJ Tiel.

LifeJoy is iets bijzonders. Het is niet alleen een prachtige plek, maar tevens een netwerk van mensen die allemaal het doel hebben: een positieve bijdrage te leveren aan een betere en duurzame samenleving.

Het centrum is in mei 2022 verhuisd naar Tiel en heeft meer dan een facelift gekregen. Op deze onverwachte locatie op een bedrijventerrein worden je zintuigen op een zachte manier geprikkeld en voel je meteen rust, verbinding en inspiratie.

*Wij adviseren je om bij het boeken van de overnachting rekening te houden met de mogelijkheid om flexibel te annuleren. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de gemaakte kosten, mocht deze class onverhoopt niet doorgaan.

OVER SASKIA MEVIS

Saskia Mevis is Certified Facilitator en faciliteert naast de Foundation ook verschillende specialty classes.

Saskia staat bekend om haar bijzondere capaciteiten met de Aarde en Lichamen. Ze heeft een unieke en gedegen manier van faciliteren met veel plezier. De manier waarop ze praat tegen en met energieën die aanwezig zijn, is spot on, waardoor verandering in de snelheid van de ruimte met gemak verschijnt.

Ze is gevestigd in Heerlen, Nederland, en daarnaast is ze veel onderweg om Classes te faciliteren en meer Magie te verspreiden.

.

.

Een Creatie Chat

We hebben een speciale BodyBliss groep gecreëerd voor iedereen die zich geregistreerd heeft voor de class of geïnteresseerd is om erbij te zijn.

Hier plaatsen we updates, informatie en inspiratie!

Doe Mee!

Als je naar de class komt registreer je dan alsjeblieft op de Access Consciousness website. Hoe sneller je registreert, hoe meer we kunnen inschatten of er genoeg plek is voor iedereen, gezien de verschillende maatregelen die nog spelen.

VEREISTEN VOOR DEELNAME

✨ De Foundation binnen 12 maanden, of
✨ de Foundation met elke facilitator op elk moment EN
een Advanced Class met Gary of Dain, 3 of meer dagen binnen 12 maanden (alleen live of online), of
✨ een Choice of Possibilities Class met Gary, Dain, Simone of Brendon binnen 12 maanden.

GRATIS ENERGY PULL MET SASKIA

Wat als je wakker mag worden vanuit een andere RUIMTE met jou LICHAAM, vanuit een ruimte van EENHEID met je Lichaam?

Hoe vaak wordt je wakker met contractie in je lichaam? Wat als er iets anders mogelijk is voor jou en jouw Lichaam?

BEREIKBAARHEID

Openbaar Vervoer

Vanuit NS station Centrum Tiel kun je bij
Bushalte Station Noordzijde bus 45 naar Bushalte Hoog Kellenseweg nemen. Vandaaruit is het 15 minuten lopen naar de locatie.

Auto

Vanuit het Zuiden: Neem de A2 naar de Westroijensestraat/N835 in Tiel.
Volg de N835 en Kellenseweg naar de Zuiderhavenweg

Vanuit de richting Achterhoek/Twente: Neem de A12 en A50 naar de Maas en Waalweg/N322 in Puiflijk. Ga bij de rotonde rechtdoor naar de Maas en Waalweg/de N322. Neem op de rotonde de 2e afslag op de N323richting Wamel 3. Neem de Wijenburgsestraat, Spijkersestraat, Waardweg, Waalbandijk, … en Grotebrugse Grintweg naar de Zuiderhavenweg in Tiel.

Vanuit de richting Amsterdam: Volg de A2 en A15/E31 naar de Westroijensestraat/N835 in Tiel. Neem de afrit richting Tiel/Maurik vanaf de A15/E31. Volg de N835 en Kellenseweg naar de Zuiderhavenweg.

Parkeren

Bij de locatie zijn voldoende gratis parkeerplaatsen.

Wat is er te doen?

Welkom in de fruitstad aan de rivier de Waal in het hart van de Betuwe. Een streek die zich kenmerkt door heerlijk fruit. En dat zie je terug in en om de stad. Maak kennis met onze stadsmascotte Flipje, het fruitbaasje. Wandel door de Vlindertuin in het centrum en de boomgaarden in de omgeving en geniet van de grote evenementen Appelpop en het Fruitcorso.

Tiel is één van de tien oudste steden van Nederland. Tiel Hanzestad was rond het jaar 1000 al een zeer belangrijke handelsstad. Ons historische centrum met de sfeervolle winkelstraatjes herinneren daar nog aan. Daar is het erg gezellig, met talrijke winkels, restaurants en cafés, fraaie parken en stadstuinen.

CLASS PROGRAMMA

REGISTRATIE:
9:30 uur eerste dag van class, 3 april 2023

TIJDEN:
Class begint dagelijks om 10.00 uur en eindigt rond 17:30 uur.

LUNCH:
De 3-Daagse Body Class vindt plaats aan de rand van Tiel. In Tiel zijn verschillende restaurantjes te vinden voor de lunch en er bestaat ook de mogelijkheid om te bestellen.

Translate »