LAAT MISHANDELING SMELTEN UIT JE LIJF EN UIT JE LEVEN!

Abuse ofwel Mishandeling komt in vele vormen en maten. Er zijn de duidelijke vormen zoals; lichamelijke mishandeling en seksueel misbruik. Ook zijn er de niet zo duidelijke vormen. Hierbij kun je denken aan emotionele mishandeling en financiële mishandeling.

Door dit patroon is er ook vaak zelf mishandeling, omdat dit een manier van zijn is, die we herkennen als comfortable.

Mishandeling sluit je buiten je eigen ZIJN en laat je twijfelen aan wat jij WEET en steelt als je PLEZIER.

Wat als er een manier is om mishandeling niet het leven te stoppen dat jij weet dat mogelijk is? De Access Consciousness Abuse hold is een potente Energetische Hands-on techniek die zowel jou als je lichaam ondersteund om alles los te laten en te veranderen dat door de mishandeling is opgeslagen, niet alleen in dit leven, maar leven, na leven, na leven.

Is het tijd om weer te genieten van je lijf en je leven?

WIST JE DAT ELK OORDEEL EEN VORM VAN (ZELF)MISHANDELING IS?

HOE WERKT HET?

Wanneer je klaar bent om de ABUSE HOLD te ontvangen ga je eerst minimaal 30 keer luisteren naar “The Original Clearings of Abuse”. Dit is een download die je aanschaft via de Access Consciousness site en vanuit daar op je laptop en telefoon kunt afspelen. Daarna kunnen we afspraak maken voor de sessie. Het is een kwetsbaar proces en ik raad je dan ook aan iemand te kiezen waarbij je je op je gemak voelt.

Mocht ik de bijdrage zijn, verneem ik graag van je.

Translate »
X