DE SLEUTEL NAAR EEN ANDERE MOGELIJKHEID !

Wat als er voor elk gebied in je leven waar je vastloopt, een andere mogelijkheid bestaat? Duizenden mensen over de hele wereld hebben het leven gecreëerd dat ze wensen door gebruik te maken van de eenvoudige en pragmatische tools van Access Consciousness. Voor mij zijn de veel meer dan eenvoudig, voor mij zijn ze magisch!

In de Access Bars Class heb je al kennis gemaakt met de eerste tools van Access Consciousness. De eerste stappen voor het creëren van jouw leven heb je gezet.

Is het nu de tijd om nog meer jou te zijn? Het cadeau dat jij bent voor jou, je leven en deze planeet?

De Foundation classes zijn ontworpen om jou nog meer in staat te stellen om alles in jouw leven te veranderen. 

Een leven te creëren waarin je echt leeft, anders dan overleeft in de box van deze realiteit. De patronen, reacties en beperkingen waar vanuit we met een soort automatisch reactie, een aangeleerde reactie reageren, worden op een unieke wijze losgelaten. Vervolgens krijg je de ruimte om een nieuwe fundering op te bouwen, zodat je vanuit oneindige mogelijkheden kunt beginnen met het creëren van het leven dat je echt wenst. 

De Foundation bevat de informatie die je zou moeten krijgen vanaf het moment dat je op deze aarde aan je leven begint in 4 dagen vol verandering, plezier, kwetsbaarheid en meer nog dan dat MOGELIJKHEDEN!

Je krijgt een manual, krijgt vele tools en leert verschillende lichaamsprocessen. Aan het einde van deze 4 dagen ontvang je een certificaat en dan mag je het geleerde toepassen voor jezelf, je familie, vrienden en in je praktijk.

Wat als het mogelijk is om alles te veranderen?
Wat weet jij dat niemand anders weet?
Wat als het nu de tijd is om te kiezen waarvoor je hier bent gekomen?
Wie ben je onder alles dat je besloten hebt dat je zou moeten zijn?

Is het tijd om te erkennen dat jij uniek bent voor de mogelijkheden van deze wereld?

Wat als de wereld een plek kan zijn waar mensen erkend worden als cadeau?

Gary Douglas

“Lieve Saskia,

Bedankt voor alles wat je me hebt laten inzien deze week, hebt laten ervaren, en al je tools. Geweldig wat heb ik ervan genoten. En wat een boel informatie, die ik allemaal moet laten zakken. Vanmorgen kreeg ik van mijn partner te horen dat ik er anders uitzag. Ik straalde anders uit, zachter, zei hij. Mijn dochter zij gelijk, “”ontvang mam, ontvang dit””. Dus ik deed m.n. barrières naar beneden en ging ontvangen. Ik denk dat dat een mooi compliment is voor het geven van je foundation. Je bent en blijft een bijzonder mens.

Er is zoveel te zeggen! Het heeft mijn zelfvertrouwen verankerd!

Tijdens een zoom call (na de foundation) zag mijzelf zitten en zoals altijd heb ik wel iets op mijzelf aan te merken, donkere kringen onder mijn ogen etc. ……. Ik zag ook nog wat anders: dat mijn gezicht/ogen veel meer zachtheid/vrolijkheid uitstraalde, terwijl ik voor mijn gevoel hetzelfde als altijd keek. Iets wat ik al heel lang niet meer gezien heb. Ik weet dat ik hiervoor zelf de keuzes maak, maar Saskia faciliteert tijdens een Foundation en andere classes en calls zo oprecht en zonder oordeel. Ik ben echt super dankbaar hiervoor. 💫🍀💖. Wat is er nu nog meer mogelijk? En ik ga door met kiezen van nog meer Ease, Joy en Glory

Waar vind je mij in de Wereld ?

Translate »
X