Ben jij de TOEKOMST die een andere mogelijkheid laat bestaan?

Het is in deze realiteit zo gemakkelijk om iets te definiëren dat we zelfs definiëren wat een Access X-Men is en wat het wel of niet zou moeten zijn.

Overal waar we proberen te definiëren wat een Access X-men is, beperken we het, beperken we onszelf.

Waar het op neerkomt is dat we capaciteiten hebben, energetische capaciteiten die niet bekend zijn op deze planeet, en die niet erkend worden op deze planeet, en omdat het niet erkend of gezien of omarmd wordt geeft het een gevoel van verkeerdheid waar mensen dagelijks mee leven.

Hier komt het voor mij op aan.

Ik kijk echt naar wat als alles wat verkeerd is, overal is, waar je denkt dat je fucked up bent, en waar je denkt dat je dingen niet kunt veranderen, omdat het zo echt en waar is in jouw wereld, terwijl alles wat solide is eigenlijk niet echt en waar is voor een Access X-men.

Dus hoeveel ga jij door dit leven met de vraag: hoe is dat, waar gaat het allemaal over, en dan misschien de erkenning dat omdat je een zeer energetisch wezen bent en daar enorme capaciteiten mee hebt, je dat niet doet. Je hoeft jezelf niet meer verkeerd te maken omdat je de soliditeit van deze realiteit niet begrijpt, omdat je de structuur en het oordeel van deze realiteit niet begrijpt.

Jij bent de TOEKOMST!

Als X-men heb je waarschijnlijk het vermogen om een visuele denker te zijn. Deze realiteit leert dat om iets te creëren je een visie moet hebben van hoe iets zou moeten zijn, het voor je uit te stippelen en je moet alles DOEN om daar te komen. Het is je misschien opgevallen dat dit niet echt voor jou werkt. Jij bent anders. Jij bent raar. Jij bent wild. Je bent gek en ik haat het je te vertellen, maar vanuit deze realiteit creëren zal nooit voor je werken! Het maakt niet uit hoe hard of hoe lang je het ook probeert.

De echte toekomst heeft geen plaatje. De echte toekomst is een mogelijkheid totdat je er bent. Het creëren van de echte toekomst is de energie zijn van de toekomst die je zou willen ZIJN en dan de toekomst inhalen die je al gecreëerd hebt. Jij bent de toekomst. Je wilt het gewoon niet weten.

Waar vind je mij in de Wereld?

Translate »