DE ONONTDEKTE MOGELIJKHEID GENAAMD…JOU!

Heb je je altijd ANDERS gevoeld? Heb je altijd het gevoel gehad dat je met de “VERKEERDE” kant naar boven bent geboren? Wat als alles wat je ooit hebt aangenomen dat VERKEERD aan jou was, eigenlijk STERK aan jou is!? Ben je klaar voor een andere EXPLORATIE en een ander GESPREK?
Welkom bij Access X-Men!

De Locatie

Balanza Beweegcentrum
Voorstraat 32
9291 CK Kollum

WELLBEING & GEZELLIGHEID

Het Balanza Beweegcentrum is meer dan alleen een sportschool. Het is een centrum voor well-being, een plek waar je lekker jezelf kan zijn.  We willen een centrum zijn waar alle facetten van een gezonde leefstijl bij elkaar komen. Naast het fitnessen en het advies over gezonde voeding en beweging, vind je hier ook ontspanning, plezier en gezelligheid.

Vereisten voor deelname

Een ACCESS BARS® Class

Wat als je zou mogen ontdekken en erkennen dat waar je ook dacht dat je RAAR, fout of zwak was, je eigenlijk gewoon STERK en MAGISCH bent met een Creatievermogen als geen ander!

Je hebt een buitengewoon vermogen om ENERGIE TE ONTVANGEN en te volgen. Wat als je deze CAPACITEIT zou kunnen zien als de SUPERPOWER waarmee je een TOEKOMST creëert die verder gaat dan je dacht dat mogelijk was?

Ben JIJ klaar om een heel ander avontuur aan te gaan?

Een avontuur voorbij de negatieve lading, oordelen, verwachtingen en projecties die zo echt en waar aanvoelen, naar mogelijkheden, potentie en ja, heel raar … zelfs naar de magie van jou en de wereld!

Ik nodig je uit voor de Magic Tools of Access Consciousness die me hebben laten zien dat ik niet RAAR, FOUT, TE DRUK, TE LUID en TE VEEL PERFECTIONIST ben… Maar eigenlijk gewoon ECHT GEWELDIG!

OVER SASKIA MEVIS

Saskia Mevis is Certified Facilitator en faciliteert naast de Foundation ook verschillende specialty classes zoals de Access X-men 1-Daagse, The Undiscovered Possibility.

Saskia staat bekend om haar bijzondere capaciteiten met de Aarde en Lichamen. Ze heeft een unieke en gedegen manier van faciliteren met veel plezier. De manier waarop ze praat tegen en met energieën die aanwezig zijn, is spot on, waardoor verandering in de snelheid van de ruimte met gemak verschijnt.

Ze is gevestigd in Heerlen, Nederland, en daarnaast is ze veel onderweg om Classes te faciliteren en meer Magie te verspreiden.

BEREIKBAARHEID

Openbaar Vervoer

Kom je met het openbaar vervoer dan kun je het beste naar Station Buitenpost reizen. Vanaf hier kunnen we vervoer naar de locatie regelen. Laat ons z.s.m. weten of je daar gebruik van wilt maken.

Parkeren

Parkeren in Kollum is gratis en aan de achterkant van het gebouw is ook ruimte genoeg.

CLASS PROGRAMMA

REGISTRATIE:
9:30 uur op 10 december 2022

TIJDEN:
De Class begint om 10.00 uur en eindigt rond 17:30 uur.

LUNCH:
Balanza Beweegcentrum ligt in het centrum van Kollum. Hier zijn verschillende Lunch mogelijkheden. Daarnaast kun je ook zelf je lunch meenemen.

Translate »