DE SLEUTEL NAAR EEN ANDERE MOGELIJKHEID !

Wat als er voor elk gebied in je leven waar je vastloopt, een andere mogelijkheid bestaat? Duizenden mensen over de hele wereld hebben het leven gecreëerd dat ze wensen door gebruik te maken van de eenvoudige en pragmatische tools van Access Consciousness. Voor mij zijn de veel meer dan eenvoudig, voor mij zijn ze magisch!

In de Access Bars Class heb je al kennis gemaakt met de eerste tools van Access Consciousness. De eerste stappen voor het creëren van jouw leven heb je gezet.

Is het nu de tijd om nog meer jou te zijn? Het cadeau dat jij bent voor jou, je leven en deze planeet?

De Foundation classes zijn ontworpen om jou nog meer in staat te stellen om alles in jouw leven te veranderen.

Een leven te creëren waarin je echt leeft, anders dan overleeft in de box van deze realiteit. De patronen, reacties en beperkingen waar vanuit we met een soort automatisch reactie, een aangeleerde reactie reageren, worden op een unieke wijze losgelaten. Vervolgens krijg je de ruimte om een nieuwe fundering op te bouwen, zodat je vanuit oneindige mogelijkheden kunt beginnen met het creëren van het leven dat je echt wenst.

De Foundation bevat de informatie die je zou moeten krijgen vanaf het moment dat je op deze aarde aan je leven begint in 4 dagen vol verandering, plezier, kwetsbaarheid en meer nog dan dat MOGELIJKHEDEN!

Je krijgt een manual, krijgt vele tools en leert verschillende lichaamsprocessen. Aan het einde van deze 4 dagen ontvang je een certificaat en dan mag je het geleerde toepassen voor jezelf, je familie, vrienden en in je praktijk.

DE LOCATIE

Natuurlijk Henriette

Kleindongenseweg 81
5106 AB Dongen

ACCOMMODATIE

Overnachtingsmogelijkheden in Dongen en omgeving:

4 hotels in Dongen
Bed and Breakfast Dongen

OVER SASKIA MEVIS

Saskia Mevis is Certified Facilitator en faciliteert naast de Foundation ook verschillende specialty classes.

Saskia staat bekend om haar bijzondere capaciteiten met de Aarde en Lichamen. Ze heeft een unieke en gedegen manier van faciliteren met veel plezier. De manier waarop ze praat tegen en met energieën die aanwezig zijn, is spot on, waardoor verandering in de snelheid van de ruimte met gemak verschijnt.

Ze is gevestigd in Heerlen, Nederland, en daarnaast is ze veel onderweg om Classes te faciliteren en meer Magie te verspreiden.

Een Creatie Chat

We hebben een speciale Telegram Chat gecreëerd voor iedereen die zich geregistreerd heeft voor de class of geïnteresseerd is om erbij te zijn.

Hier plaatsen we updates, informatie en inspiratie!

Doe Mee!

Als je naar de class komt registreer je dan alsjeblieft op de Access Consciousness website. Hoe sneller je registreert, hoe meer we kunnen inschatten of er genoeg plek is voor iedereen.

GRATIS ENERGY PULL MET SASKIA

Wat als je wakker mag worden vanuit een andere RUIMTE met jou LICHAAM, vanuit een ruimte van EENHEID met je Lichaam?

Hoe vaak wordt je wakker met contractie in je lichaam? Wat als er iets anders mogelijk is voor jou en jouw Lichaam?

TRANSPORT

Openbaar Vervoer
De Locatie is met de bus te bereiken.

De bushaltes in de buurt:
– Bushalte Klein Dongenseweg, Dongen (100 meter)
– Bushalte Bolkensteeg, Dongen (850 meter)

Parkeer Mogelijkheden

Op de locatie zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig.

Wat is er te doen?

De gemeente Dongen bestaat uit de kernen Dongen, ‘s Gravenmoer, Klein Dongen en Vaart en telt ruim 26.000 inwoners. De Oude Kerk ruïne, molen koningin Wilhelmina, museum De Looierij en De IJzertijdboerderij zijn voorbeelden van verrassende bezienswaardigheden. Via het uitgezette Broederpad kom je een groot deel van deze bezienswaardigheden tegen.

CLASS PROGRAMMA

REGISTRATIE:
9:00 uur eerste dag van class, 22 juli.

TIJDEN:
Class begint dagelijks om 10 uur en eindigt rond 17:30 uur.

LUNCH:
Je kunt dagelijks je lunch bestellen bij de lieve Henriëtte.
Hieronder vind je de menukaart.

Daarnaast zijn er verschillende andere mogelijkheden in Dongen.

X