DE SLEUTEL NAAR EEN ANDERE MOGELIJKHEID !

Wat als er voor elk gebied in je leven waar je vastloopt, een andere mogelijkheid bestaat? Duizenden mensen over de hele wereld hebben het leven gecreëerd dat ze wensen door gebruik te maken van de eenvoudige en pragmatische tools van Access Consciousness. Voor mij zijn de veel meer dan eenvoudig, voor mij zijn ze magisch!

In de Access Bars Class heb je al kennis gemaakt met de eerste tools van Access Consciousness. De eerste stappen voor het creëren van jouw leven heb je gezet.

Is het nu de tijd om nog meer jou te zijn? Het cadeau dat jij bent voor jou, je leven en deze planeet?

De Foundation classes zijn ontworpen om jou nog meer in staat te stellen om alles in jouw leven te veranderen.

Een leven te creëren waarin je echt leeft, anders dan overleeft in de box van deze realiteit. De patronen, reacties en beperkingen waar vanuit we met een soort automatisch reactie, een aangeleerde reactie reageren, worden op een unieke wijze losgelaten. Vervolgens krijg je de ruimte om een nieuwe fundering op te bouwen, zodat je vanuit oneindige mogelijkheden kunt beginnen met het creëren van het leven dat je echt wenst.

De Foundation bevat de informatie die je zou moeten krijgen vanaf het moment dat je op deze aarde aan je leven begint in 4 dagen vol verandering, plezier, kwetsbaarheid en meer nog dan dat MOGELIJKHEDEN!

Je krijgt een manual, krijgt vele tools en leert verschillende lichaamsprocessen. Aan het einde van deze 4 dagen ontvang je een certificaat en dan mag je het geleerde toepassen voor jezelf, je familie, vrienden en in je praktijk.

DE LOCATIE

Iederenehoeve

Ridderbuurt 3
2402 NG Alphen aan den Rijn

Een prachtige locatie in de buurt van de bewoonde wereld, waar je je waant in natuur en enorm veel ruimte. Winkels liggen op loopafstand en het is makkelijk om even een wandeling te maken in omgeving. Als je in de ochtend vroeg bent kun je de zon op zien komen over de weilanden.

ACCOMMODATIE

De locatie zelf beschikt over een grote, prettige en heel knusse ruimte met nog veel knussere bedsteden.
Daarnaast zijn er een zevental grote ruimte slaapkamers, met mooie fijne bedden. 
Er zijn voldoende ruime en zeer schone badkamers. Er is veel aandacht besteed in de gehele accommodatie aan sfeer, maar zeker ook aan comfort en een gevoel van huiselijkheid. Beddengoed is aanwezig, handdoeken niet.

Je kunt bij inschrijving voor de Foundation kiezen voor een All-In Package. De prijs van een pakket komt bovenop jouw Foundation prijs.
All-In Package: € 250,00 – 3 overnachtingen incl. 3x ontbijt, 4x lunch, 3x diner.

Mocht je toch graag een andere plek willen regelen om te overnachten dan zijn dit zeker aanraders:

www.vandervalkavifauna.nl
www.sfeerstal.nl – iets buiten Alphen a/d Rijn

 

OVER SASKIA MEVIS

Saskia Mevis is Certified Facilitator en faciliteert naast de Foundation ook verschillende specialty classes.

Saskia staat bekend om haar bijzondere capaciteiten met de Aarde en Lichamen. Ze heeft een unieke en gedegen manier van faciliteren met veel plezier. De manier waarop ze praat tegen en met energieën die aanwezig zijn, is spot on, waardoor verandering in de snelheid van de ruimte met gemak verschijnt.

Ze is gevestigd in Heerlen, Nederland, en daarnaast is ze veel onderweg om Classes te faciliteren en meer Magie te verspreiden.

Een Creatie Chat

We hebben een speciale WhatsApp groep gecreëerd voor iedereen die zich geregistreerdheeft voor de class of geïnteresseerd is om erbij te zijn.

Hier plaatsen we updates, informatie en inspiratie!

Doe Mee!

Als je naar de class komt registreer je dan alsjeblieft op de Access Consciousness website. Hoe sneller je registreert, hoe meer we kunnen inschatten of er genoeg plek is voor iedereen, gezien de verschillende maatregelen die nog spelen.

GRATIS ENERGY PULL MET SASKIA

Wat als je wakker mag worden vanuit een andere RUIMTE met jou LICHAAM, vanuit een ruimte van EENHEID met je Lichaam?

Hoe vaak wordt je wakker met contractie in je lichaam? Wat als er iets anders mogelijk is voor jou en jouw Lichaam?

TRANSPORT

Openbaar Vervoer
Van Alphen NS station de bus 470 richting Schiphol. Uitstappen bij de halte Herenhof. Als je contact onderhoudt met een van de hosts kan je daar opgehaald worden. Lopend is het nog 12 minuten tot aan de boerderij.

Parkeer Mogelijkheden

Bij de boerderij zelf zijn 4 parkeerplekken.
Verderop zijn nog 8 parkeerplekken. Vlak voor de boerderij het doodlopend weggetje in (Ridderhof 1 – zie kaartje).

Indien deze parkeerplekken vol zijn kun je uitwijken naar de parkeerplaats bij de Herenhof, richting Alphen Centrum. Vanaf daar is het 12 minuten lopen naar de boerderij. Als je even laat weten dat je daar gaat parkeren kan er iemand met je meerijden zodat je niet naar de boerderij hoeft te lopen.

Wat is er te doen?

Mocht er ruimte en tijd overblijven, of wil je graag een extra dag plakken aan je Foundation-ervaring, dan zijn het Archeon en Avifauna zeker een bezoek waard. Rondom Alphen aan den Rijn zijn er veel prachtige wandelroutes te vinden. Op routeyou.com staan mooie routes beschreven.

SINTERKLAAS TOMBOLA

Op pakjes avond organiseren we een Sinterklaas Tombola. In de WhatsApp Chat vertellen we je hier meer over.

CLASS PROGRAMMA

REGISTRATIE:
9:00 uur eerste dag van class, 3 december

TIJDEN:
Class begint dagelijks om 10 uur en eindigt rond 17:30 uur.

LUNCH:
Mocht je gebruik maken van de locatie om te overnachten, dan is naast de lunch ook ontbijt en een diner inbegrepen in je verblijf. 
Kies je voor overnachting op een andere plek, dan is het mogelijk om tegen een vergoeding mee te lunchen van de vers op locatie bereidde lunch.

Je kunt bij inschrijving voor het lunch pakket kiezen. De prijs van een pakket komt bovenop jouw Foundation prijs. Lunch Package: € 80,00 – 4x lunch

Er is veel ruimte voor dieetwensen. Deze kun je doorgeven aan de hosts, Aîcha en Vanessa.

Je kunt met vragen, opmerkingen, ideëen én dieetwensen terecht bij de hosts.
Aîcha: 06 21 54 71 71
Vanessa: 06 36 23 07 04

DISCLAIMER

Uiteraard houden we rekening met de maatregelen, daardoor laten we ons niet stoppen, toch!? 😉

Welke toekomst kunnen we creëren?
X