UITGELICHT

 

Wil je je bezighouden met bewustzijn en zien wat er nog meer mogelijk is? Wat betekent bewustzijn voor mij?

Bewustzijn is voor mij de ruimte in de wereld, waar er geen goed of fout bestaat en waar mensen vrij kunnen zijn van al het trauma, drama en lijden in hun leven.  Een ruimte waar iedereen de mogelijkheid heeft om met Gemak, Vreugde en Glorie te leven en alles te veranderen wat niet werkt.

Membership & Aankomende Classes!

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten !

Het Universum wenst je te ondersteunen !

Of jij dat wilt ontvangen is aan jou !

Het maakt niet uit op welk gebied van je leven je vastzit, er is ALTIJD een andere mogelijkheid! Een mogelijkheid om daadwerkelijk het leven te creëren dat je wenst. Ik weet zeker dat je versteld zult staan van je eigen kracht en potentie wanneer je begint te erkennen wat voor gave je werkelijk bent.

Geloof me: ik weet het. Ik ben daar geweest. Ik heb een lange, mooie weg afgelegd en hier ben ik en zet ik me in om meer Bewustzijn op deze planeet te verspreiden als een Access Consciousness Certified Facilitator en nog belangrijker als MIJ!

Ik vraag me echt af wat er nog meer mogelijk is voor JOU, buiten wat je je ooit had voorgesteld?

Wat zou er voor ons allemaal nodig zijn om op elk moment meer te blijven kiezen en grotere mogelijkheden te creëren voor ons leven EN de toekomst van onze prachtige planeet?

Ik hoop dat ik je snel ontmoet!
Liefs, Saskia.

Elke beweging dat je maakt, zet alles in beweging !

Alles is verbonden !

We bestaan uit triljoenen moleculen, die elk op hun beurt individueel verbonden zijn met het kwantumveld. Dit is je toegang tot de universele wet van oneindige mogelijkheden. Elke molecuul in het universum is met alles verbonden in een grote ruimte van oneindigheid, veel verder dan wat je met je geest kunt begrijpen. Je gedachten, intenties en bewegingen brengen niet alleen jou in beweging, maar ook alles om je heen.

Met hoeveel kwetsbaarheid, kracht, liefde en vreugde kun jij in de wereld bewegen om de grootste bijdrage te zijn voor jezelf, je lichaam, je leven en de aarde?

In die beweging, waar geen oordelen, definities en verwachtingen zijn, is de oneindige ruimte van mogelijkheden die jij en je lichaam werkelijk zijn. Wie je bent en de mogelijkheden die je hebt, bestonden niet eerder op deze planeet.

Wat is er voor nodig om te zien welk uniek geschenk je werkelijk bent en de wereld te veranderen door precies dat te zijn?

X