Wil je je bezighouden met bewustzijn en zien wat er nog meer mogelijk is? Wat betekent bewustzijn voor mij?

Bewustzijn is voor mij de ruimte in de wereld, waar er geen goed of fout bestaat en waar mensen vrij kunnen zijn van al het trauma, drama en lijden in hun leven.  Een ruimte waar iedereen de mogelijkheid heeft om met Gemak, Vreugde en Glorie te leven en alles te veranderen wat niet werkt.

Membership & Aankomende Classes

Ik ontmoet je graag ergens !

Het Universum wenst je te ondersteunen

Of je welwillend bent dat te ontvangen is aan jou !

Het maakt niet uit op welk gebied in je leven je vastzit, er is ALTIJD een andere mogelijkheid! Een mogelijkheid om daadwerkelijk het leven te creëren dat je wenst. Ik ben er zeker van dat je verbaasd zult staan over je eigen kracht en potentie als je begint te erkennen welke geschenk dat je werkelijk bent.

Geloof me: Ik weet het. Ik ben er geweest. Ik heb een lange, mooie weg afgelegd en ik ben toegewijd aan het verspreiden van meer bewustzijn op deze planeet als een Access Consciousness Certified Facilitator, Yoga Teacher, maar belangrijker als MEZELF!

Ik vraag me af wat er nog meer mogelijk is voor jou, buiten wat je je ooit hebt voorgesteld?

Wat is er, voor ons allemaal, nodig om op elk moment meer te blijven kiezen en meer mogelijkheden te creëren voor ons leven EN de toekomst van onze mooie planeet?

Hopelijk ontmoeten we elkaar snel 🙂
Met liefde, Saskia

Elke beweging die je maakt, beweegt alles!

Alles is verbonden !

We bestaan uit triljoenen moleculen die op hun beurt elk afzonderlijk verbonden zijn met het kwantumveld. Dit is je entree tot de Universele wet van ONEINDIGE MOGELIJKHEDEN. Elke molecuul in het universum is verbonden met alles in een grote ruimte van oneindigheid, ver voorbij aan wat je met je hoofd kun begrijpen.  Jouw gedachten, intenties en bewegingen brengen niet alleen jou in beweging, maar ook alles om je heen.

Met hoeveel zachtheid, kracht, liefde en plezier kun jij bewegen vanuit de grootste bijdrage voor jezelf, je lijf, je leven en de aarde?

In die beweging, waar geen oordelen, definities en verwachtingen bestaan, is de oneindige ruimte van mogelijkheden die jij en je lichaam werkelijk zijn.  Wie jij bent en de mogelijkheden die jij hebt, heeft niet eerder bestaan op deze planeet. 

Wat is er nodig, zodat jij ziet welk uniek geschenk jij werkelijk bent en je de wereld kunt veranderen door precies dat te zijn?

Testimonials

Hoe wordt het nog beter dan dit ?

Voor mij ben je de “ster van Bethlehem”. Stralend hoog aan de hemel, ons lokkend met je schittering en zonder oordeel wijs je ons de weg die we zouden kunnen kiezen!

Ik ben dankbaar voor je aanstekende enthousiasme van openen van nieuwe mogelijkheden, zodat zelfs ik het ga geloven dat het mogelijk is. 😉

Hoe wordt het nog beter dan dit?

Ik leerde Saskia kennen via een FB live. Je kent het wel een leuk kort filmpje. Ze kwam zomaar voorbij omdat we connected friends hebben. Het filmpje raakte me…niet in woorden uit te drukken.

Heb maanden uitgekeken naar de Body Class in september 2019  en ondertussen vele online lives en zooms van Saskia gevolgd. Wauw dit is gewoon next level Access!

De manier waarop zij met gemak vragen formuleert daardoor faciliteert blijft me echt fascineren.Want for real ik heb nu een Access basis die staat als een Fundering en de ervaring heeft me geleerd dat er heel veel om je heen met je mee verandert met Ease!!! Ik ben Fan van Saskia de manier waarop zij de Access tools ademt is voor mij een heel groot voorbeeld!

I adore you and I am Grateful for you being you and you having in my life!

Nadat ik zo’n twee jaar geleden een Bars class bij Saskia had gevolgd (tevens mijn eerste kennismaking met Access Consciousness) vond ik het vorige maand tijd geworden om de Foundation te gaan doen. Geen enkel idee wat het nou eigenlijk precies inhield, maar het voelde licht, dus waarom niet? Gezien mijn goede ervaringen met Saskia was de keuze voor mij snel gemaakt.
Toen de eerste dag van de Foundation was aangebroken had ik nog steeds geen idee wat mij nou precies te wachten stond. Nu achteraf vind ik het nog steeds lastig onder woorden te brengen wat er tijdens de Foundation allemaal is gebeurd. Ik kan er slechts één woord voor bedenken: MAGIC!
Ik voel mij nu een heel ander persoon, maar tegelijkertijd ook weer niet. Ik ben nu eindelijk echt mezelf. I’M TRULY BEING ME NOW!
Mijn keuze voor Saskia bleek perfect te zijn. De manier waarop zij de Foundation geeft is gewoon geweldig. Haar enthousiasme en openheid werken zeer aanstekelijk en ze weet steeds precies de juiste vragen te stellen waardoor de hele foundation uit een aaneenschakeling van aha-momentjes bestond. Ook na de foundation is dit nog wel even door blijven gaan. New things keep popping up!
Al met al is het voor mij een zeer verhelderend proces geweest. Het voelt alsof ik heel lang alles door een mist heb bekeken en de lucht nu eindelijk is opgeklaard waardoor ik alles nu eindelijk helder zie. Dit heeft voor mij zo veel meer ruimte en vrijheid gecreëerd.
Keep doing what you do, because that’s what you were born to do! Ik weet zeker dat je mij nog vaker gaat zien! Thanks voor de Magische Ervaring!

Een paar jaar geleden hebben wij ons leren kennen door Kangen Water en daar ben ik je zo dankbaar voor! Iedereen die jou kent weet dat je behoorlijk aanwezig kunt zijn, ik vond je te snel groeien, ik kreeg het benauwd van je en werd zelfs een beetje bang van je “daar komt ze weer, wat wil ze nu weer van me!”

Een jaar geleden ben ik ziek geworden, ik had heel veel pijn en dat sloeg ook over in mijn humeur/energie. Begin september kreeg ik de diagnose Reumatoïde Artritis en niet veel later stuur jij een bericht “Hoe gaat het met je” net toen ik mijn diepte punt van ziek zijn had bereikt… “get your ass over here for a sop session with me” waren je woorden en 2 dagen later op donderdag lag ik bij je op de tafel! We hebben zo hard gelachen na de sessie en was benieuwd naar wat er nog meer mogelijk was en op zondag heb ik gekozen om de bars class mee te doen. Het was nodig om de diagnose te krijgen voordat ik mijn ogen kon openen en wauw, ik ben zo ontzettend dankbaar dat ik dit heb mogen kiezen! Jij en de diagnose hebben mijn leven doen veranderen, voor mijn gevoel had ik niet veel meer te verliezen Ik ben zooo dankbaar dat ik bij jou in Pixie de bars class heb mogen meedoen. Mijn leven voelt nu zo licht, keuzes maak ik door op mijn gevoel af te gaan, relaties waar ik jaren mee heb gestruggeld zijn positief veranderd. 2019 is voor mij het mooiste jaar tot nu toe, voorgaande jaren was ik heel erg op zoek naar mijzelf, ik maak keuzes waar ik lang over heb gedroomd, durf te groeien, alles is mogelijk en ik heb me nog nooit zo gelukkig gevoeld! Lieverd, dankjewel voor je bijdrage in mijn leven!

X