Wat als het niet altijd moeilijk hoeft te zijn?

Ervaar 30 september een gratis 20 minuten Access Bars sessie!

“De hoeveelheid angst, bezorgdheid en depressie die op dit moment door deze pandemie gaande is in de wereld is rampzalig om te zien. We willen dat mensen weten dat ze niet alleen zijn en dat ze een geschenk zijn, met iets unieks dat ze de wereld te bieden hebben,” zegt Access Consciousness co-creator dr. Dain Heer.  

Access Bars® maakt gebruik van drukpunten op het hoofd om de elektro-magnetische componenten van stress, gedachtes en emoties te defragmenteren en heeft internationaal bijduizenden mensen verlichting gebracht.

Het resultaat van een 90 minuten durende Access Bars® sessie resulteert in een significante vermindering van de hevigheid van depressie en angst.
Wetenschappelijk onderzoek door dr. Terrie Hope PhD, DNM, CFMW, gepubliceerd in de Journal of Energy Psychology: Theory, Research, and Treatment.

Access Bars® heeft duizenden mensen geholpen om veel aspecten van hun lichaam en leven te verbeteren waaronder slapeloosheid, angst, depressie, stress, paniekaanvallen, PTSS en OCS. De effecten van Access Bars® voor iedereen uniek en verschillen van sessie tot sessie. Naast verbeterde geestelijke gezondheid, meldden ontvangers ook een beter intuïtief gewaarzijn, meer dankbaarheid, vriendelijkheid, vrede, kalmte en gemakkelijkere communicatie. In het slechtste geval voelen mensen zich aan het einde van een sessie uitgerust; in het beste geval verandert hun hele leven met groot gemak in iets groters.

Kom jij een GRATIS 20 minuten Bars Sessie ontvangen?

Inschrijven mag, spontaan binnenvallen ook 😉

Locatie:

Jansen & Janssen – Coffee & More
Dr. Poelsstraat 15 te Heerlen

Will you allow the Universe to show you the Truth of You?