JOUW LICHAAM ALS DE SLEUTEL

naar wat je hebt besloten dat je niet kunt veranderen!

Wat als je lichaam een ​​kompas of gids zou zijn voor de Geheimen, Mysteries en Magie van het leven?

De Access Body Class is ontworpen om een ​​dialoog op gang te brengen en een verbondenheid met jouw lichaam te creëren waarmee je van jouw lichaam kunt genieten in plaats van ertegen te vechten en het te misbruiken. Als je begint om de manier te veranderen waarop je je verhoudt tot je lichaam, begin je te veranderen hoe je je verhoudt tot alles in je leven.

Wat als het mogelijk is om alles te veranderen?
Wat weet jij over lichamen dat niemand anders weet?
Wat als het nu de tijd is om te kiezen waarvoor je hier bent gekomen?
Wat heb je besloten dat je lichaam zou moeten zijn?

Is het tijd om te erkennen dat jij en jouw lichaam uniek zijn voor de mogelijkheden van deze wereld?

Gary Douglas en Dr. Dain Heer creëerden de Access Body Class en gecertificeerde Body Class Facilitators maken het mogelijk om verbale processen en hands-on lichaamswerk te verkennen die de spanning, weerstand en het ongemak van het lichaam ontsluiten door energie dynamisch te laten verschuiven.

Mensen die de Access Body Class hebben bijgewoond hebben dramatische verschuivingen en veranderingen gemeld in hun lichaamsgrootte en -vorm, een algehele verlichting van chronische en acute pijn, en hun relaties en geldkwesties lijken ook gemakkelijker te worden.

Heb je een talent en het vermogen om te werken met lichamen dat je nog niet hebt gebruikt? Wat weet jij? Of ben je een lichaamswerker – massagetherapeut, chiropractor, arts of verpleegkundige – op zoek naar een manier om de genezing die je voor je cliënten kunt faciliteren??

Kom met ons spelen en begin te ontdekken hoe je met lichamen kunt communiceren en je ertoe verhouden, inclusief die van jezelf, op zoveel nieuwe manieren.

Lichamen HOUDEN van andere LICHAMEN en ze zorgen graag voor elkaar als we dat TOESTAAN!

~ Gary Douglas

Waar vind je mij in de Wereld ?

Translate »