Saskia is een Access Consciousness® Certified Facilitator, een Access Body Process Facilitator & Yoga docent. Access Consciousness is een set van pragmatische hulpmiddelen die je letterlijk in staat stellen om alles in je leven te veranderen wat niet werkt voor jou. Dit omvat alle gebieden, waaronder geld, werk, relaties, lichamen en andere zaken. De tools zijn Gek, Speels en Makkelijk en bedoeld om je in staat te stellen te weten wat jij weet.

Jou de kracht geven voor jezelf te staan

Ze zal je in staat stellen om voor JOU te kiezen en het leven te creëren waar je echt naar verlangt. Een leven van magie, wonderen en oneindige mogelijkheden. Ze begon als een succesvolle eigenaar van een prachtig hotel gelegen in een prachtig kasteel. Maar het Universum had andere plannen voor haar toen ze worstelde met de ziekte van Crohn. Dit was de uitnodiging voor haar om een andere keuze te maken, om verschillende mogelijkheden te onderzoeken. 

Op dat moment verscheen Access Consciousness in haar leven en alles veranderde.

Yoga School

Ze creëerde haar eigen Yoga School, Pixie Magic Yoga. Een school waar magie plaatsvindt. Een plek waar Saskia begon te ontdekken dat zij de wandelende en pratende uitnodiging is voor de MAGIE van ZIJN. Van daaruit nam ze de nodige stappen en werd een Gecertificeerde Facilitator om zich in te zetten om mensen uit te nodigen tot meer Bewustzijn en Bewustzijn uit te breiden op onze Mooie Aarde. 

Saskia staat bekend om haar speciale capaciteiten met de aarde en lichamen. Ze faciliteert op haar unieke en grondige manier, met veel plezier. De manier waarop ze spreekt met de energieën die aanwezig zijn, laat verandering met gemak toe met de snelheid van het licht.

 

Access Aproved Vertaler

De eerste keer dat ik de vertaalhokjes zag, tijdens the Global Foundation in Parijs, raakte ik helemaal opgewonden. Ik mag nu erkennen dat ik “gewoon” een klein verzoek het universum in heb gestuurd…. Niets meer of minder dan dat …

“Hé, zou het niet ongelooflijk leuk zijn om deze classes te vertalen in elke taal die ik ken?”. Ik maakte het niet belangrijk. Destijds werd er nog helemaal niets in het Nederlands vertaald en ik ken geen andere taal dan het Nederlands…. hahahahaha.

Tot begin dit jaar….Nederlands werd geïntroduceerd en ik solliciteerde!

Ik vertaal Access Consciousness Classes over de hele wereld en vanuit thuis, ik ben ongelooflijk dankbaar dat ik zoveel mensen mag ontmoeten en zoveel briljante classes mag bijwonen! Het grootste compliment voor mij is wanneer mensen de bijdrage van de vertaalde opnames ontvangen. 

“Oh mijn god, ik luister nu naar je vertaling van de mutant class! Je bent geweldig! Whaaaaaaaaa! Een heel andere manier om dit weer te ontvangen! Extra dimensie! Kippenvel!”

Kan ik letterlijk elk woord vertalen? Nee, dat is onmogelijk.

Ik ben echter in volledige verbondenheid met de facilitator en ik vertaal de energie van wat er gezegd wordt .Dat geeft me het grootste gevoel van vreugde ooit! Door het uitbreiden met de Nederlandse taal in deze classes vind ik het leuk dat we nog meer mensen uitnodigen tot Access Consciousness. Ook al is je Engels niet geweldig, ik ben blij een bijdrage te kunnen zijn om de classes toegankelijker te maken en je zo kan uitnodigen tot het ontvangen van meer! En dit is een cadeau dat voorbij gaat aan woorden!

X