Waar ben jij je altijd al gewaar van geweest?

Weet je dat we toegang hebben tot iets dat nog nooit op deze planeet is geweest en waarvoor ik zo dankbaar ben? In de echte magie die we samen creëren, zien we dat er geen scheiding is! Er is alleen jij die deel uitmaakt van iets ondefinieerbaars en misschien kies je voor iets onbetwistbaars! Is het tijd om je verhaal op te geven en echt bij te dragen aan het bewustzijn dat de planeet overneemt door daadwerkelijk GELUKKIG te zijn?

Als je serieus bent over Eenheid, dan kun je de Geestenwereld niet uitsluiten!

Talk To The Entities® is een Access Consciousness® specialty class ontworpen om helderheid, gemak en mogelijkheden te creëren voor mensen met de geestenwereld. Ja, we bedoelen spoken en we bedoelen ook zoveel meer!

TTTE is een set tools, processen en filosofieën die de manier waarop je denkt, voelt en functioneert met de geestenwereld en waarschijnlijk je hele leven totaal zult veranderen. Het is de informatie die je op dag één had moeten krijgen, die zo weinig mensen hebben.

Mensen worden geboren met het vermogen om energie en geesten waar te nemen; het is een geschenk, geen handicap.
Praten met entiteiten is geen ziekte die verborgen moet blijven; het is een kracht die enorm verkeerd is begrepen.

Wat als interactie met en ontvangen van de geestenwereld een van de grootste geschenken voor jou en de wereld zou kunnen zijn? De toekomst van onze wereld hangt af van het bewustzijn van de mensen. Hoe zou een wereld zijn waarin het bewustzijn domineerde?
Wat kunnen we ons allemaal nog meer bewust zijn dat ons toegang geeft tot het cadeau dat we zijn?

Waar vind je mij in de Wereld ?

Geen producten gevonden die aan uw selectie voldoen.

Aan de slag!