Ben je klaar om the ONTVANGEN?

Door je bars te laten lopen, open je jezelf en je lichaam weer om werkelijk te gaan ontvangen voorbij aan wat je met je mind kunt begrijpen.

Voel jij je wel eens vertraagd, niet meer aanwezig in je eigen leven?
Hoe zou het zijn om te leven vanuit de ruimte die je daadwerkelijk bent?
Hoe zou het zijn om meer gemak te hebben met je lijf en je leven?

Hoe zou het zijn om vanuit totale toelating en oordeelloosheid je leven te leven met Gemak, Vreugde en Glorie?
Hoe zou het zijn om oordelen en conclusies die jou ervan weerhouden de MAGIE te zijn die je werkelijk bent, los te laten?

Wat zijn Access Bars ?

Access BARS® is een set van 32 punten op het hoofd waarin alle gedachten, ideeën, overtuigingen, emoties en overwegingen die je ooit hebt gehad liggen opgeslagen.

Door lichte aanraking van deze punten geef je je lichaam de mogelijkheid om alles wat je belemmert los te laten en ruimte te creëren voor wat jij graag zou willen vanuit jouw eigen diepste verlangen.

Dit valt te vergelijken met het ‘defragmenteren’ van de harde schijf van je computer: het verwijderen van oude bestanden en ongebruikte programma’s die ruimte innemen en je energiesysteem zwaar en overladen maken.

Een sessie met Access Bars kan je helpen bij het alles dat niet werkt in je wereld. Je kunt hierbij denken aan, Meer mentale helderheid, Motivatie, Diepere ontspanning, Angst en depressie, Gezondheid en gewichtsbeheer, Vermindering stress en machteloosheid, Migraine, Paniekaanvallen.

Een toename van de algehele geluk beleving, hoe wordt het nog beter dan dit?

Bars wetenschappelijk bekeken !

De vorm van cellen wordt meer ovaal als ze beïnvloed worden door negatieve gedachten, gevoelens en emoties. Dit is de eerste stap naar ongemak of ziekte. 

Wanneer je je Bars® laat nalopen verlicht dat dit effect zodat de cellen weer hun natuurlijke bolvorming kunnen aannemen, en zo meer gemak voor het lichaam verzorgen.

Een van de grootste valkuilen waar we in deze tijd tegen aanlopen is het gestrest zijn, burn-out klachten, depressieve klachten, met uitval tot gevolg. Onder de vele behandelmogelijkheden is Access Bars de eenvoudigste methode om hier verandering in aan te brengen. Het ontvangen van een Bars® sessie verbetert het elektrisch functioneren van de hersenen en het lichaam.

In wetenschappelijk psychologisch onderzoek is aangetoond dat tijdens een Bars Sessie van 90 minuten de ernst van angstklachten vermindert met 84,7% (gemiddeld) en de ernst van depressie symptomen afneemt met 82,7% (gemiddeld). Middels gestandaardiseerde psychologische tests werd een significante afname in ernst van de klachten aangetoond bij elk van de deelnemers. Dit suggereert dat Access Bars effectief kan zijn als behandeling voor angst en depressie.

In dit onderzoek heeft ook een hersengolfmeting plaatsgevonden voor en na de Access Bars. De hersencoherentie bij alle deelnemers veranderde in de richting van een normale toestand na de sessie. Hersengolfcoherentie wordt geassocieerd met communicatie tussen hersengebieden. 

Onderzoekers hebben ontdekt dat een optimale hersencoherentie samenhangt met vele gebieden zoals intelligentie, leervermogen, alertheid, reactietijd en creativiteit.

Blog: The Effects of Access Bars on Depression & Anxiety

*Wetenschappelijk onderzoek door Dr. Terrie Hope PhD, DNM, CFMW gepubliceerd in het Journal of Energy Psychology: Theorie, Research, and Treatment van november 2017. De resultaten zijn gebaseerd op vier wetenschappelijk gestandaardiseerde vragenlijsten en op metingen van hersengolfpatronen met behulp van een kwalitatief EEG (QEEG).
X