Energetic Synthesis of Structural Embodiment

ESSE is een uniek lichaamsproces dat Access Consciousness™ combineert met praktische manipulatietechnieken. Het richt zich op het bindweefsel en de energetische systemen die over elke centimeter van het lichaam zijn verspreid. Het is diep weefselwerk en energiewerk tegelijkertijd, gecombineerd met beweging. 

ESSE is ontworpen om veranderingen in de structuur en vorm van het lichaam te creëren, wat resulteert in een groter gemak met beweging, functie en de energieke lichaamssystemen. Al het bindweefsel van het lichaam kan worden aangetast door deze praktische en energetische methode van manuele therapie. 

Het volgende klinkt misschien een beetje extreem, maar als je niets zou weerstaan, zou er geen pijn in je lichaam zijn. Alle standpunten, alle oordelen en alle projecties worden opgeslagen in je lichaam. We ervaren dit als ongemak en ‘pijn’. 

Hoe zou het zijn als je al deze opgeslagen energie zou kunnen laten gaan met dit prachtige hands-on koetswerk en meer ruimte en mogelijkheden in je lichaam zou krijgen? Door meer ruimte in je lichaam te creëren, creëer je meer ruimte in je leven. 

Het is geen massage, het is de energie van MAGIE.

Wat als alles in je lichaam op zoek is naar meer bewustzijn? Wanneer je meer bewustzijn ontwikkelt, zal genezing een automatisch neveneffect zijn.

Wat als elk oordeel en standpunt is opgeslagen in je lichaam?

Een vraag begint je standpunt te veranderen. Je lichaam verandert, dus je leven zal veranderen

Andrew Gardella

Translate »
X