Lichamen HOUDEN van andere LICHAMEN en ze zorgen graag voor elkaar als we dat TOESTAAN!

~ Gary Douglas ~

We hebben over het algemeen van jongs af aan geleerd om de stem van ons lichaam tot zwijgen te brengen, om het te negeren en te verdoven.

Het wordt steeds meer helder dat bewustzijn geen fabeltje is en op het moment dat je je committeert om een leven vanuit bewustzijn te creëren, je daarmee ook verandering in je lichaam creëert.

Je lichaam is verbonden met (elke molecuul in) het verleden, heden en de toekomst en met dat heb je toegang tot alle informatie als je een vraagt stelt en je openstelt voor de mogelijkheden.

Saskia nodigt je uit om te kijken naar wat je vermijdt met je lichaam, naar wat je weigert te zien en te ontvangen. Als je de keus maakt om daar present mee te zijn en te ontvangen wat je lichaam daadwerkelijk met je communiceert, voorbij aan alle oordelen, diagnoses  en labels, zal je vrijheid met en voor je lichaam creëren.

Wat zou er voor jou nodig zijn om te luisteren naar de subtiele fluisteringen van je lichaam, naar wat het weet en kan bijdragen aan het creëren van een grootsere mogelijkheid hier op aarde?

Saskia nodigt je uit naar een speelveld met je lichaam. Waar je je lichaam kan zien en ervaren als een puppy, je beste vriend, je geliefde. Neem die energieën eens waar en merk op hoeveel je lichaam dit belichaamt en dit eigenlijk gedimd wordt. Lichamen willen spelen, aangeraakt worden, bewegen, op avontuur. Ze zijn flexibel en mega briljant in alles wat ze de hele dag creëren op alle lagen, op celniveau waar we met ons verstand niet eens bij kunnen!

Wat weiger je te zien en te ontvangen van je lichaam dat elke waanzin zou smelten als je het zou zien?

Welke briljantie in je lichaam wil je nog niet zien?

Wat is er goed aan je lichaam dat je nog niet begrijpt?

Wat zou er gebeuren als je de briljantie voor 100% begint te erkennen?

Gratis voor jou en jouw Lichaam!

Meer om te ontdekken!

Wat kan ik bijdrage aan jou en jouw Lichaam?

Wie is Saskia Mevis?

Access Consciousness Certified Facilitator – Upcoming Writer – Magical Possibilities Enticer – Body Wizard

Ze zal je in staat stellen om voor JOU en JOUW Lichaam te kiezen en het leven te creëren waar je echt naar verlangt.

Saskia staat bekend om haar speciale capaciteiten met lichamen en de aarde. Ze faciliteert op haar unieke en grondige manier, met veel plezier. De manier waarop ze spreekt met de energieën die aanwezig zijn, laat verandering met gemakt toe in de snelheid van het licht.

Is het tijd om te erkennen dat jij en jouw lichaam uniek zijn voor de mogelijkheden van deze wereld?

Kom met ons spelen en begin te ontdekken hoe je met lichamen kunt communiceren en je ertoe verhouden, inclusief die van jezelf, op zoveel nieuwe manieren.

Translate »