Kangen Water

Kangenwater was een van de allereerste waardevolle dingen die het Universum op mijn pad bracht. Indirect zou je kunnen zeggen dat het water de voorloper is van veel dingen die op dit moment in mijn leven centraal staan. Tijdens de periode in mijn leven waar alles uit elkaar leek te vallen en ik lichamelijk erg ziek was, kocht ik op gevoel een apparaat. 

Dus alles is het tegenovergestelde van wat het lijkt te zijn……. En wat als verandering nooit verschijnt zoals je denkt dat het zal verschijnen? Het bleek dat niet alles uit elkaar viel, maar alles viel samen ;)!

Meegaand in de stroom kwam ik terecht in Japan voor het 40-jarig bestaan van Kangenwater en daar leerde ik Access Consciousness® kennen.

Voordat ik het Kangenwater leerde kennen was ik zwaar Crohn Patiënt en had ik last van acute Reuma-aanvallen, waardoor ik niet meer kon bewegen. Nog steeds kijken artsen mij regelmatig aan vol verbazing. Het feit dat ik na al deze jaren nog Pijn en Medicijn vrij ben is iets dat gewoon niet in hun gebokste realiteit past.