ACCESS BARS CLASS | Nijmegen

19may10:00 am6:00 pmACCESS BARS CLASS | Nijmegen

Event Details

Ben jij op zoek naar een rust en ruimte?
Helaas zijn depressies en angststoornissen veel voorkomend in deze realiteit waar dagen ingevuld worden met “to do’s” en verplichtingen. Wat is er mogelijk om hier verandering in te brengen.
Access Consciousness nodigt je uit naar een andere mogelijkheid. Een mogelijkheid voorbij aan wat op dit moment rationeel mogelijk is. Wat als “ontvangen” met je lichaam In onze realiteit niet meer gebeurd?
Met de “Bars”® ontlaad je op een ontspannende manier drukte, stress en spanning uit je lichaam. Ze ontspannen de zenuwstelsel op dusdanige manier dat je lichaam eindelijk de heling kan ontvangen waar het na verlengd en tegelijkertijd ruimte ontstaat voor meer plezier en ontspanning in je lijf en leven. I call it the MAGIC Touch! De enorme verandering die ik heb mogen mee maken in mijn overgeprikkelde zenuwslopende lichaam is niet in woorden uit te drukken.
Onlangs is er een wetenschappelijk onderzoek gedaan waarin resultaten bewijzen dat er een significante afname is van symptomen met betrekking tot angststoornissen en Depressies. Voor meer informatie hierbij het rapport en de youtube met uitleg:
Het zorgt voor het loslaten van oude gedachten en patronen en leert je lichaam en wezen werkelijk te ONTVANGEN!
Ben jij op zoek naar een effectieve methode voor meer ruimte om van het leven te genieten, verbinding te maken met rust en jezelf meer te ontwikkelen in wat jij wil creëren in je leven?
Misschien is Access Bars dan wat voor jou!
Zou je fantastisch vinden om dit ook met andere mensen te delen, dan is een 1-daagse opleiding een fantastische keuze naar meer mogelijkheden.
Kijk naar het onderstaande filmpje voor een impressie en vraag jou lijf:
WIL JE DIT? It will tell you straight away ☺!
Hoe wordt het nog beter?
https://www.youtube.com/watch?v=CB3DPofWex8&feature=youtu.be
Voor meer beschreven informatie klik dan HIER:
https://www.saskiamevis.com/nl/access-bars-class-nederlands/
Ik nodig je uit om een behandeling te kiezen of deze class met mij te volgen.
Kosten: 300 euro
Bij herhaling: 150 euro

Om je registratie af te ronden wil ik je vragen om door op HIER te klikken je class aan te kopen.

Na deze dag wordt gecertificeerd en kun je onbeperkt uitwisselen en deze behandeling aanbieden in je praktijk. De referenties vanuit het verleden gecreëerde verandering is fenomenaal op alle vlakken.

more

Time

(Wednesday) 10:00 am - 6:00 pm

Location

Nijmegen

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »