Global Access Bars Day | Leiden

15jan12:00 pm11:00 pmGlobal Access Bars Day | Leiden

Event Details

Welke verandering kunnen we samen in de wereld creëren?
Elk jaar nemen we één dag de tijd om Access Bars® te vieren, een zachte aanrakingstherapie die voor miljoenen mensen verandering heeft gebracht.
Ga met ons mee om te ontdekken hoe je stress en angst kunt verminderen, vind gemakkelijke manieren om een leven te creëren waar je van houdt, en hoor verhalen van mensen over de verandering die is gecreëerd met Access Bars en de tools van Access Consciousness®.
Dit is een live in persoon, evenement georganiseerd door een Access Consciousness Bars Facilitator of Practitioner. Ervaar Access Bars, ontmoet mensen bij jou in de buurt en stel al je vragen!
Wat zijn de mogelijkheden?
* Ben je Bars Practitioner?
Dan kan je de hele dag langskomen voor een Bars swap. Wij zorgen voor hapjes en drankjes en vanaf 17u wordt de livestream van Global Access Bars day vanuit Houston afgespeeld. Bijdrage €20 voor yummie drankjes, snacks & ruimte
* Nog nooit een Bars sessie ontvangen en ben je nieuwsgierig?
Je bent welkom voor een gratis taster sessie van 20 minuten. Wil je graag een volledige sessie ontvangen van een uur, dan betaal je daar vandaag €30 voor.
Dus in het kort:
Bars swap + snacks en drankjes (zolang als je wilt): €20
Taster sessie (20 minuten): gratis
Volledige sessie (60 minuten): €30
Als je van plan bent om te komen, graag even registreren via de link hieronder, dan kunnen we je ook alle benodigde informatie toesturen over hoe je de locatie kunt vinden.

Klik HIER om je aan te melden.

more

Time

(Saturday) 12:00 pm - 11:00 pm

Location

Leiden

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »